Hrvatska Udruga SAP korisnika (HrUSKo) organizirala je 15.05.2024. godine za članove HrUSKo druženje uz predavanje o temama iz SAP-a.

 

Sandra Mikuš, predsjednica HrUSKo u uvodu je rekla da je ovo prvo ovakvo druženja članova uz zanimljive prezentacije i da se planira okupljane članova više puta godišnje. Najavila je da će HrUSKo pokrenuti izradu repozitorija svih SAP korisnika u Hrvatskoj kao podlogu za daljnje ciljane aktivnosti Udruge.

Okupljanje je organizirano u Međunarodnoj Zračnoj  Luci Zagreb koja je član HrUSko od samih početaka i predstavnici domaćina Maja Mirenić I Marin Tica pozdravili su sve prisutne.

 

Tomislav Zrnc, Senior Presales Specialist iz SAP Hrvatska prezentirao je strategiju SAP-a vezano uz S/4HANA, odnosno razlike između Private Cloud opcija i On Premise s naglaskom na dodatne funkcionalnosti. Ova tema je interesantna mnogim korisnicima pa je bilo dosta pitanja i komentara.

                                          

Kratko su prezentirane i nove akvizicije SAP-a:

  • Signavio; skup alata za upravljanje poslovnim procesima uključivo modeliranje, analizu i rudarenje procesa, te automatizirano generiranje prijedloga za unaprjeđenje procesa. Signavio je jednim dijelom funkcionalnosti dio standardnih licenci i mogu ga instalirati svi korisnici SAP-a neovisno o verziji.
  • LeanIX; alat za Enterprise Arhitecture, gdje se poslovne potrebe mapiraju na IT sustave sadašnje stanje i kroz buduća razdoblja. Alat "razumije" verzije IT
    sustava i potrebe za zamjenom/nadogradnjama, te može pratiti sva
    sučelja i druge međuzavisnosti kroz vrijeme.

Dogovoreno je da će se organizirati dodatne on-line prezentacije za Singavio i LeanIX za stručnjake iz kompanija kojima je interesantna ova tema.

Nakon prezentacija nastavljeno je druženje i razmjena iskustava SAP korisnika.

Slike s druženja možete vidjeti na našoj web stranici  i društvenim mrežama  Facebook i LinkedIN.

Koristimo priliku da pozovemo sve korisnika SAP-a koji još nisu, da se učlane u HrUSKo. HrUSKo je neprofitna udruga i sredstva iz članarina koristimo za razne aktivnosti SAP korisnika i ovakva druženja.  Detaljnije informacije oko članstva možete vidjeti na HrUSKo web stranici Kako postati član (hrusko.org).

Pristupnice za članstvo možete dobiti na info@hrusko.hr.

 

U nastavku pogledajte slike i prezentaciju

Registrirajte se i pročitajte više...