Dragi članovi,

neki korisnici su nam se javili sa upitom oko OPZ-STAT-1 i PD-IPO. Molim da nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. javite sa svojim komentarima. Cilj ovog upita je da idemo prema SAP-u sa zajedničkim zahtjevom. Više o samim upitima pogledajte u nastavku:

 

1. OPZ-STAT-1 obrazac

Problem se javlja kod korisnika koji prelaze na SAP. Podaci koje se migriraju u SAP ne sadrže sve potrebne podatke kako bi se mogao točno kreirati OPZ-STAT-1 izvještaj. Potrebni su svi porezni podaci kako bi se kreirao izvještaj. Kod prijenosa podataka u SAP takvi podaci se ne prenose. Prijedlog je da se kreira dodatna pomoćna  tablica u koju bi se mogli povući migrirani podaci. Izvještaj je potrebno u tom slučaju prilagoditi da povlači podatke i iz te dodatne tablice. 

Za više detalje o ovome slobodno nam se javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

2. PD-IPO obrazac

Korisnik ima upit na koji način kreirate ovaj izvještaj? Trenutno ovaj izvještaj nije pokriven sa FI lokalizacijom. Željeli bismo prikupiti iskustva korisnika kod izrade ovog izvještaja. 

 

Hvala svima i molimo svoje komentare šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.