SAP Forum Beograd 2014

 

 ODRŽAN DESETI, JUBILARNI SAP FORUM U BEOGRADU

 

Beograd, 08.listopada 2014. - Kompanija SAP organizirala je u Beogradu desetu, jubilarnu godišnju konferenciju "SAP Forum Beograd", pod nazivom "Inovacija kroz jednostavnost“.

HrUSKo je također prisustvovao konferenciji te smo kompanijama u Srbiji pokušali prezentirati rad naše udruge i beneficije koje se dobiju udruživanjem.

 

Na ovogodišnjem Forumu u Beogradu kompanija SAP prikazala je svojim korisnicima i javnosti na koji način inovacije u softveru mogu u potpunosti transformirati i unaprijediti poslovanje, čineći ga jednostavnijim i efikasnijim. Moto foruma je bio  „Inovacija kroz jednostavnost.

 

"SAP Forum Beograd" konferencija je u potpunosti bila posvećena inovacijama i najnovijim globalnim trendovima u svijetu poslovnih rešenja, a koja su u skladu sa intenzivnim promjenama koje se događaju u svijetu.

 

Pored novih SAP rešenja koja su predstavljena na ovogodišnjem SAP forumu, veoma interesantan segment foruma je bilo predstavljanje studija slučaja SAP korisnika – Elektroprivreda Srbije, Naftna industrija Srbije i Valjaonica bakra Sevojno.